Product added to wishlist
View Wishlist

Despre noi

Infiintata in anul 1995, cu obiect de activitate comertul de produse si instalatii sanitare , S.C. TORO 95 COM S.R.L. s-a dezvoltat continuu, in acelas ritm cu cererea si nevoile clientilor nostrii, ajungand astazi printre cel mai vechi vanzator si distribuitor, cu un portofoliu complet de produse si servicii.

Va punem la dispozitia specialistilor veterani in domeniu cu un portofoliu complet de instalatii sanitare si termice, tamplarie PVC, panouri solare, usi MDF, usi metalice, usi pliante, masti de bucatarie si spalatoare.

Serviciile asigurate cuprind consiliere tehnica de specialitate, garantie conform legii si transport (vezi „Livrare”).
Livrarea si transport il vom asigura in cel mai rapid mod maxim 10 zile de la data comenzii, oriunde in Romania.

Furnizorii nostii sunt companii romanesti de marca, dar si parteneri internationali de prestigiu din Germania, Franta, Italia, Polonia, Turcia, China etc.

Scopul nostru

Sa fim un partener important pentru constructorii din Romania asigurandu-le o gama completa de instalatii sanitare si termice, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct din Romania , insotite de consultanta tehnica de specialitate chiar si dupa cumparare.

Ne preocupam de nevoile clientilor ca si cand ar fi propriile nevoi. Prin conectarea permanenta cu solicitarile clientilor, portofoliul complet, livrarile la santier, transport, consultanta si serviciile de calitate venim in intampinarea asteptarilor clientilor nostri.

Ne asumam responsabilitatea de a indeplini angajamentele facute clientilor nostrii, intelegand clar urgenta si seriozitatea activitatilor lor.

Cumparaturi placute!